Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 8.5 oz Shallots
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
unsalted butter½ oz
-
shallots halved lengthways8 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Easy Cheese Souffles
1 godz.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Papaya Sorbet
15 min
Steamed Spinach
20 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Pineapple and ginger jam
40 min
Boiled Egg Mode
20 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Broccoli Sauté
20 min